Oglas
· · Komentari: 0
CICIJA

Ćerki organizovala najjeftinije venčanje ikad: Kupila joj venčanicu prekrivenu urinom, a tortu je sama napravila (VIDEO)

Amerikanka je uspela da svede troškove venčanja svoje ćerke na minimum, na gađenje mladoženjine majke.

1614083372_pjimage--1-.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / tlc uk
Oglas

Venčanje bi trebalo da bude najposebniji dan u životu mlade i mladoženje, ali ne misle svi tako. Naime, Šeli Vatson iz Arizone svojoj ćerki je organizovala "najjeftinije venčanje ikada" na koje je odbijala da potroši više od 1000 dolara (oko 100.000 dinara).

Pročitajte još: Trik koji će vas oduševiti: Evo kako da za 10 sekundi uvučete pertle (VIDEO)

Amerikanka više od 20 godina pazi na svaki potrošeni cent, a svoje navike nije htela da prilagodi ni nakon što joj je ćerka Ešli rekla da se udaje. NJena misija organizacije venčanja za manje od 100.000 dinara prikazana je u TLC-jevoj emisiji "Extreme Cheapskates".

Prva stvar na listi bila je pronalazak dvorane, a Šeli je znala savršeno mesto – sportska dvorana obližnje škole. - Najbolja stvar oko toga jest to što je besplatno jer mi prijatelji tamo rade. Savršeno mesto za venčanje - rekla je u emisiji.

Ali mladoženjina majka Denis nije bila impresionirana kada je čula vesti. Zapravo, mislila je da se radi o šali.

Pročitajte još: Snimljena kako gura kamion na uzbrdici usred oluje: Mamu troje dece zbog ovog snimka zovu SUPERŽENA

Gosti donosili svoje piće i hranu

Sledeća misija bilo je cveće. Umesto da naruči buket iz cvećare, Šeli je pronašla skladište koje je isporučivalo cveće izvan njihove sezone. Na kraju je odabrala celu kutiju božićnih zvezdica za manje od deset dolara.

Svadbena torta
Mladina majka misli da je apsurdno da potroši 400 dolara (oko 40.000 dinara) na svadbenu tortu pa je ispekla vlastitu za manje od dva dolara. Od pekare je pozajmila stalak za torte kako bi izgledala malo svečanije.

Iako se izbor venčanice čini kao najbitnija stavka, Ešlini snovi su pali u vodu kada joj je majka rekla da može da izabere jednu iz zalagaonice. Devojka je čak izabrala jednu koja joj se svidela, da bi na kraju saznala da je prekrivena urinom štakora. Ali zbog toga je Šeli dodatno spustila cenu venčanice koju su u konačnici platile 75 dolara (7.000 dinara).

Pročitajte još: Nekada je bila MUŠKARAC, tvrdi da je pola tima Real Madrida spavalo sa njom, a njena nova objava ZAPALILA je Španiju (FOTO)

Gosti na venčanju doneli su svoje piće i hranu, ali mladoženja Kolbi nije bio impresioniran organizacijom svoje svekrve.

- Nisam oduševljen svadbom, ali uzbuđen sam što sam se odlučio da se skrasim sa Ešli - rekao je.

Ali najveće iznenađenje usledilo je kada je mladq hodala prema oltaru i tamo ugledala svoju majku.

- Nisam nikome rekla da ću ih ja venčati - otkrila je Šeli koja je na taj način uštedela dodatnih 300 dolara (oko 30.000 dinara).

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas