Oglas
· · Komentari: 0
moderno

ČETIRI FRIZURE koje će biti popularne ove zime: Koju vi birate (FOTO)

Pogledajte koje frizure će biti najveći trend u celom svetu tokom narednih meseci.

1605702573_Depositphotos_33403011_s-2019-1-.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Nova sezona, novi stilovi. Ponovo se vraćaju oni modni trendovi koji su bili popularni sedamdesetih i osamdesetih godina, a mnoge žene se tome veoma raduju.

Iako su pojedine poznate ličnosti već (naravno) prošetale neke od ovih trendova, Sali Heršberger - profesionalna frizerka poznatih ličnosti otkrila je koje će to frizure u narednih par meseci biti najpopularnije.

Pročitajte još: Pogrešna nega dovodi do LOŠE KOSE, a rešenje se krije u samo jednom koraku

Od bob dužine se ne može pobeći i ovo je definitivno najpopularnija frizura 2020. godine, ali u zimskom izdanju tekstura je ono što je čini posebnom i efektnom, te Sali preporučuje da ,ukoliko želite svežiji, izgled pronađete dobre uvijače za kosu ili jednostavno uradite minival.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Za one koji su fanovi duge kose i tokom karantina su uspeli da odneguju svoje duge vlasi, najbolje osveženje stiže u znaku takozvanih nevidljiv slojeva. Kosa se šiša, ali sporadično, ostavljajući neke pramenove dužim, a neke malo kraćim i dajući na taj način izgledu i određenu dozu punoće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

Omiljena frizura iz perioda devedesetih - stepenasta kosa Rejčel Grin iz serije Prijatelji ponovo je oživela i može da izgleda zaista sjajno, pogotovo ukoliko se fenira sa okruglom četkom.

Pročitajte još: ZLATNA PRAVILA: Kako da vaš nakit duže "traje"

Šiške, šiške, šiške - Dženifer Lopez ih je popularizovala kombinujući ih sa dugom kosom i podsećajući nas na eru sedamdesetih.

Pročitajte još: Hulahopke vam često pucaju? Uz ovaj TRIK to se neće više događati

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas