Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Četiri izgovora za eleganto bežanje sa sastanka

Iskrenost je najjednostavnija, ali ipak postoje momenti, kada ona i nije baš najpoželjnija

1605724513_Depositphotos_66767337_s-2019.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Kod žena, najbolji izgovor je uvek onaj "zove me drugarica, u problemu je i moram hitno da idem".

Pročitajte još: KORISNE INFORMACIJE: Ovo su fizičke osobine na koje će žene prvo "PASTI" kod muškaraca

Moram da budem na drugom mestu za pola sata

Već nakon nekoliko minuta, možete da osetite da li među vama postoji postoji ikakva privlačnost. Zato mu odmah na početku sastanka recite da od pre imate nešto dogovoreno i da ćete morati otići za pola sata. Ako je vaš instinkt bio pogrešan i momak i nije tako loš, niste upropastili priliku za drugi sastanak.

Mislim da bismo bili super prijatelji 

Foto: despositos

Ne privlači vas nimalo? Recite mu odmah na početku kako mislite da biste bili super prijatelji. Gotovo je sigurno da na to neće pristati i da će i on jedva čekati da se sastanak završi. Nijedan muškarac koji traži vezu ne želi da bude samo prijatelj sa ženom koja mu se sviđa.

Imala sam dug dan na poslu

Naporan radni dan, ranojutarnji poslovni sastanak, pa i upala sinusa može da učini da ste preumorni za duže druženje. Zevajte nekoliko puta i ljubazno mu recite da biste trebali da krenete kući jer morate da se naspavate. 

Pročitajte još: NAUČNICI TVRDE: Formula za računanje idealne STAROSNE RAZLIKE između partenera postoji

Jednostavno budite iskreni

Nema jednostavnog načina da završite loš sastanak nego da samo kažete "Drago mi je da smo se našli, ali iskreno, mislim da ne bismo bili dobar par". Kažete li to ljubaznim tonom, možete se nadati da će vas razumeti i ceniti vašu iskrenost.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas