Oglas
· · Komentari: 0
RAZUMEVANJE

Četiri jednostavna objašnjenja zašto žene NE RAZUMEJU muškarce

Mnoge žene kažu da je veoma teško razumeti muškarce.

1610290801_Depositphotos_190749920_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Verovatno ste i vi mnogo puta pomislili kako ne razumete svoju jaču polovinu. Stručnjaci tvrde da je to sasvim normalno jer muški mozak funkcioniše drugačije od ženskog.

Zašto je on sposoban samo za jedan posao?

Stručnjaci smatraju da žena ima više korpus kalozuma, tkiva koje povezuju levu i desnu komoru od muškarca. Zato žena može da obavlja više poslova istovremeno, a muškarac može da se usmeri samo na jednu aktivnost.

Pročitajte još: Psiholog Marina savetuje: Šta uraditi kada on kaže da mu "TREBA PROSTORA"?

Zašto on često zaboravlja?

Žena ima 15 posto više sive mase od muškarca što doprinosi da bolje memoriše i analizira. Žena će se lako setiti nekog važnog datuma ili gde se nalazi neki predmet.

Foto: Depozit

Pročitajte još: Rešite test i otkrijte kakva ste ZAVODNICA

Zašto mu je bitan izgled?

Sigurno ste mnogo puta čuli da su muškarci vizulelna bića, a žene emotivna. Muškarca zavodi ono što vidi. Zašto je to tako? Stručnjaci kažu da je "seks procesor" u muškom mozgu više od 2 puta veći od tog istog dela u ženskom mozgu.

Pročitajte još: DOKAZANO: Evo ko češće, a ko bolje laže!

Zašto on ne voli duge razgovore?

Žena ima lepši stil izražavanja i bolji osećaj za izbor reči. Dok žena govori, rade obe hemisfere mozga, dok je kod muškarca angažovana samo leva strana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas