Oglas
· · Komentari: 0
LJUBAV

ČIČAK bi UMRO da ga nije našla OLGA: Na početku je bio SLEP, a sada su nerazdvojni! (FOTO)

Čičak je rođen pre tri nedelje i posle nekoliko dana života iz neobjašnjivog razloga se našao na sred ulice!

1596458165_Cicak2.jpg
Oglas

Olga je sasvim slučajno na ulici videla decu okupljenu oko nečeg. Na sreću, stala je da pita šta se dešava? Ispostavilo se da su se okupili oko mačeta rođenog pre nekoliko dana.

Pročitajte još: Mačak SEM je služio na ratnim brodovima, preživeo TRI TORPEDA i otišao u PENZIJU

U šetnju ide u kutiji

- Nisam mnogo razmišljala, odmah sam našla kutiju, stavila ga unutra i odnela kući - kaže Olga.

Hrani ga forumlom flašicom za lutke...

Brzo je nabavila minijaturnu flašicu za mačiće i počela je da ga hrani specijalnom formulom za mačiće. Prvo je jedo na dva sata. U jednom obroku popije, čak, 20 grama mleka! Na početku mu je čistila oči fiziološkim rastvorom, jer je bio slep.

Kada ga je našla bio je slep...

Polako postaje pravo veselo, nevaljalo mače.

- Miran je, zahvalan što sam ga spasila i misli da sam mu mama, pa sada sve moram da ga naučim ja, a to  bi doznao od majke - ističe Olga.

Čičak je stalno gladan i ima lep apetit Foto: A. M.

Spava u korpi i jede na tri sata. Najveći deo dana prespava, a kada napuni stomačić spreman je da se igra. Dobio je ime Čičak jer se kači za sve što stigne.

Pročitajte još: MAČKE se uvlače u KREVET iz 5 razloga, a jedan će ZABRINUTI vlasnika

Olga će još najmanje mesec dana brinuti o bebi Čičku, a sa dva meseca će početi da pije mleko i posle će početi da jede tečnu hranu. Sa dva meseca će postati nemiran, a sa tri počinje da istražuje okolinu.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas