· · Komentari: 1
ČAROBNI NAPITAK

Cimet topi KILOGRAME! Ovo nije dijeta, ovo je jedan napitak koji REŠAVA VIŠAK

Popularna "cimet dijeta" podrazumeva uvođenje u ishranu napitka koji kombinuje cimet i med samo dva puta u toku dana

1604007217_cimet-dijeta.png
Foto: Pixabay

Jednostavna dijeta kojom se za nedelju dana topi čak sedam kilograma! Mnogi će odmah izraziti sumnju u njenu jednostavnost, ali ukoliko se u obzir uzme činjenica da nema restrikcije kada je reč o hrani, već samo dodatak jednog napitka biće jasno kako je odjednom stekla veliku popularnost širom sveta.

Pročitajte još: U ovome je CAKA! Nikada ne treba da čekate da OSETITE GLAD i IZGUBIĆETE KILOGRAME

Rezultati naravno variraju od osobe do osobe, u zavisnosti od kolaže, ali i od svakodnevnih fizičkih aktivnosti i tipa ishrane koja se koristi. Ipak, činjenica je da cimet topi kilograme, a da se tokom tog perioda organizam ne oseća opterećenje.

Lekovitost cimeta
Cimet sadrži fenole i antioksidanse, čime pomaže telu u borbi protiv upala i boli. Uz to sadrži i kumarin koji je zaslužan za regulisanje nivoa šećera u krvi, smanjuje apetit i ubrzava metabolizam i pojačava cirkulaciju krvi. Ovaj ukusni začin ima i antibakterijska svojstva pa se može koristi za postizanje ravnoteže crevne flore.
Cimet je zdav!

Cimet se dodaje u svakodnevnu ishranu zbog sastojaka koji su posebno pogodni za obolele od dijabetesa, redukuju visinu insulina u krvi i snižava visok nivo holesterola.Takođe, jača imunitet i ubrzava metabolizam. 

Pročitajte još: NIJE teretana: Najefikasnije se MRŠAVI ovim aktivnostima

Cimet dijeta

Zdrava ishrana je svakako poželjna, ali tokom ove dijete nije potrebno da ukidate namirnice u svojoj svakodnevnoj ishrani. Prva varijanta dijete podrazumeva konzumiranje bezmasnog jogurta uz kašičicu cimeta, a druga varijanta pola litre vode sa kašičicom cimeta dva puta dnevno.

Pročitajte još: Kako da vaš PODBRADAK nestane: Ove jednostavne VEŽBE će vam pomoći

Cimet dijeta sa jogurtom je idealna za jutarnji desert. Konzumira se tako da u čašu jogurta ili domaćeg kefira doda kašičica cimeta. Ovo se pije ujutro odmah nakon buđenja i uveče pre spavanja.

Pročitajte još: Trčite! Ovaj vid rekreacije VRAĆA MENTALNU SNAGU

Napitak sa vodom podrazumeva da se upola litra vode doda kašičica meda, a sama voda može biti ili topla ili hladna, potpuno je svedejno, pijete i vodu i čaj te da osim cimeta u tekućinu dodate i med. Taj napitak se može biti hladan ili topao. Med samo nemojte dodavati u kipuću vodu, već tek onda kada je mlaka kako med ne bi izgubio svoja svojstva.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.