Oglas
· · Komentari: 0
moda

Čizme koje ćemo voleti ove jeseni: Odaberite model i zablistajte (FOTO)

Ove jeseni vratile su nam se dugo očekivane čizme u punom sjaju.

1630647912_Depositphotos_206433358_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Jesen je pred vratima, a hladnije noći i ne tako jako sunce to i dokazuju. Polako razmišljamo šta nam nedostaje od toplije garderobe i gledamo šta su nam dizajneri pripremili za predstojeću sezonu. 

Sećate se prošlogodišnjeg velikog trenda - belih čizmi? Ove sezone ostaju na sceni, ali dolazi nam još jedan interesantan model. Čizme iznad kolena su uvek bile u modi, a sada možete da ih planirate kao veoma važan deo garderobe. Toplo, a moderno, najbolja jesenja kombinacija.

Pročitajte još: Boja koja se vratila u VELIKOM STILU: Bez nje nećemo moći da zamislimo JESEN 2021. (FOTO)

Možete da ih ponesete uz haljine ili preko preko uskih farmerki, izgledaćete stilizovano u svakoj kombinaciji.

Model koji dugo nije među aktuelnim, a sada se vraća na velika vrata je model skupljenih čizmi do ili iznad kolena. Savršen su spoj boho stila i elegantnog izgleda. Takođe je na nedavno održanim revijama viđeno mnogo lakovanih modela.

Pročitajte još: Glamur ovog puta dolazi iz Venecije: DOLČE I GABANA predstavili predstojeću modu (FOTO)

Izbor je na vama. Prilagodite ih stilu koji volite i uživajte u čarima jesenje mode!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas