· · Komentari: 1
STRAŠNO

Članovi Amadeus benda ogorčeni: Pustite nas da ožalimo brata (FOTO)

Amadeus bend uputio je javni apel svim kolegama

1606755859_amadeus.jpg
Foto: Ataimages

Nakon smrti Bojana Zlatanovića Tokana, člana Amadeus benda, mnogi muzičari smatrali su da je njegovo mesto upražnjeno, pa su počeli da šalju zahteve, kako bi popunili mesto bubnjara u bendu.

Pročitajte još: Džaja iz Amadeus benda nije mogao da zadrži suze: Rasplakao se pred kamerama i opisao Tokanove poslednje dane

NJihov potez izazvao je ogorčenje članova, koji su uputili javni apel svima, da još uvek razmišljaju o tome da pridruže novog člana benda.

- Dragi bubnjari, kolege, prijatelji i rodbino talentovanih bubnjara, molim vas da se ne nudite za Tokanovo mesto, pustite nas da ožalimo Brata kako dolikuje! Taj neko bi trebalo prvenstveno da zna da se mesto u "Amadeusu" ne dobija po preporučivanju samog sebe u ovako teškom trenutku, naprotiv, to samo govori koliko su bezosećajni i nekvalitetni ljudi, a takvima nikada neće biti mesto u bendu - naveo je Milan u statusu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.