Oglas
· · Komentari: 0
NEVEROVATNO

Čovek se žalio na bolove u stomaku, a kada je otišao na rendgen LEKARI nisu mogli da veruju šta su VIDE - odmah su ga poslali na operaciju

Lekari su bili u čudu.

1616958625_surgery-1807541_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Doktori u Indiji ostali su zaprepašćeni kada su u telu jednog pacijenta otkrili predmete za koje nisu mogli da poveruju da su dospeli u njegov želudac.

Pročitajte još: Bio je u komi četiri meseca, ponovo je učio da hoda, a onda mu je stigao neverovatan poziv: Ovo je potresna ispovest našeg vrhunskog sportiste koji je postao invalid (VIDEO)

Naime, jedan anonimni 35-godišnjak došao je u bolnicu žaleći se na na nesnosljive bolove u stomaku. Muškarac je odmah poslat na rendgen nakon čega je ustanovljeno da je u njegovom želucu smešteno više predmeta od metala, međutim, muškarac nije imao objašnjenje za to kako su oni dospeli u njegovo telo.

Pročitajte još: Zovu je novi AJNŠTAJN! Ova devojka je ODBILA gazdu AMAZONA, sa 13 godina je sama napravila AVION!

Da situacija bude još komplikovanija, nož koji se našao u njegovom telu mu je ubrzo probio želudac pa je hitno poslat na operaciju. U toku same intervencije koja je traja preko tri sata, lekari su u njegovoj utrobi pronašli i dva odvijača, dve četkice za zube, osam viljušaka i nož.

- Doslovno smo videli nož kako izlazi iz njegovog stomaka - izjavio je jedan od lekara koji ga je hospitalizovao.

Ubrzo su se pojavili navodi da muškarac pati od nekog mentalnog poremećaja što ga je navelo da pojede sve ove predmete, a on je nakon intervencije poslat na kućno lečenje.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas