Oglas
· · Komentari: 2
PLAŽA

"DVOJE DECE GRATIS": Crna Gora "zvrji" prazna, cene nikad niže, ĐETIĆI RADE SVE DA SPASU SEZONU

Prvi put, od kada postoji crnogorski turizam, ponudili "dvoje dece gratis".

1597486046_RadioTeleviyijaHercegNovi.PNG
Sam na plaži Foto: YOutube/ screenshot Radio Televizija Herceg Novi
Oglas

Pošto Nemci, kojima su se nadali, nisu došli, Česi se nisu pojavili, a propao je i plan sa "lancem" do Rusije, Crna Gora je odlučila da otvori granicu za srpske turiste sa negativnim PCR testom.

Pročitajte još: OHRID kakav NIKADA niste videli! GORI Tviter - ĐUBRE na sve strane, a za sve odgovorni ONI (FOTO)

Po Crnoj Gori kruži legenda da je "rampa" podignuta zbog zahteva crnogorskih hotelijera koji pokušavaju da spasu "rep sezone" .

- Cene nikada nisu bile niže od zemljotresa 1979. godine, a u turizmu sam decenijama i dobro znam šta pričam - kaže Branka Karadžić, vlasnik agencije koja prodaje hotele u Crnoj Gori.

Pročitajte još: ISTINITA PRIČA: Tri meseca ŽIVEO NA AERODROMU o trošku aviokompanije, pa rekao: Idem sada kući!

Srpske turističke agencije juče nisu mogle "da žive" od crnogorskih partnera koji su ih bombardovali super- ponudama, popustima, last minit cenama, top ponudama i sličnim povoljnim aranžmanima.

Crnogorski hotleijeri od juče "bombarduju" srpske agencije povoljnim ponudama!

- Prvo, dali su besplatno za dvoje dece, što se apsolutno nikada nije dogodilo u špicu sezone, a drugo, sve cene su prepolovljene, pa ono što je koštalo 52 sada koša 25 evra - ističe Karadžićeva.

Tri peškira Foto: Youtube/ screenshot Radio Televizija Herceg Novi

Najveći popusti su na Budvanskoj rivijeri i u Bečićima gde samo jedan hotel ima goste i do - domaće. Ostali  hotelijeri su ovog leta samo "luftirali" prazne sobe, pa nije ni čudo što su cene - prepolovljene.

Najjeftiniji hoteli u Herceg Novom, jeftiniji od privatnog smešaja!

Najpovoljniji su, tradicionalno hoteli u Herceg Novom koji su juče našim agencijama poslali ponudu noćenje sa doručkom za 19 evra! Toliko u avgustu ne može da se nađe privatan smeštaj!

Pročitajte još: Epidemiolozi upozoravaju na NOVO BUKTANJE KORONE! Mladi odlaze na KOVID ŽURKE, a za sve su krivi HRVATI

Poslednjih meseci iz Crne Gore su stizali jezivi snimci pustih plaža, restorana koji "zvrje" prazni i nezadovoljnih meštana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas