· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Crveni kaput i karo šal? O da, i to savršeno izgleda, posebno na KEJT MIDLTON (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža neprestana je inspiracija modnim blogerkama

1607642166_kate.png
Foto: InstagramScreenShot/riri_moda

Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža i najlepša žena sa drvoa britanske kraljice još jednom je ponela savršeni kaput sa zimskim modnim aksesoarima koji su se savršeno uklopili.

Pročitajte još: Da li previše zagrljaja može da RAZMAZI DECU? Kako treba da se postavite

Naime, na nedavnoj kraljevskoj poseti Velsu u cilju promocije turizma i popularnog Kardif zamka, Kejt Midlton ponela je jedan od svojih omiljenih crvenih dugih kaputa koji je upotpunila crvenim kariranim šalom, koji je ovu kombinaciju učinio bajkovitom.

Pročitajte još: Ne bacajte pare! Napravite sami BOMBONE PROTIV KAŠALJA (VIDEO)

Vojvotkinja je jo jednom pokazala svoj crveni kaput brenda Alexander McQueen, koju je prvi put premijerno ponela još u oktobru prilikom jedne od njenih zvaničnih kraljevskih poseta.

Pročitajte još: Melanija ZASENILA američke izbore! U pola noći IZGLEDA SAVRŠENO, kombinacija o kojoj će se pričati (FOTO)

Uz kaput ponela je svoju staru plisiranu suknju u karo dezenu, njenog omiljenog brenda Emilia Wickstead koja je još 2018. godine stajala oko 1.000 evra. Istog brenda je i šal, koji je istog dezena kao i plisirana suknja.

Pročitajte još: Slavne lepotice sinoć su prošetale u zanosnim kombinacijama, a sve oči su "pale" na DžEJ LO (FOTO)

Uz to, savršeno su se uklopile i crne čizme od prevrnute kože, crna mala tašnica  i naravno, crne kožne rukavice. 

I upravo, izgleda je ovo trend na Britanskom dvoru ili samo slučajnost? Pogledajte kraljičin stajling pa prosudite.

Pročitajte još: Istraživanje otkriva: Koliko DUGO se žene šminkaju da bi postigle PRIRODAN IZGLED

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.