Oglas
· · Komentari: 0
LETO

Crveni nokti? O, NEE! MINT, nud, BEBI PINK - to su boje za OVO leto!

Ovo doba godine nije za crvene i nokte dobro poznatih nijansi, već morate eksperimentisati.

1596264410_Depositphotos_83554414_xl-2015.jpg
Oglas

Zbog nošenja zaštitnih maski možda niste naročito motivisane da tragate za odgovarajućim karminom, ali zato bi izbor laka za nokte mogao da bude inspirativan. Ako ne znate odakle da krenete, evo koje boje i nijanse su ove sezone moderne.

Pročitajte još: PET frizura koje možete da napravite SAME za NEKOLIKO minuta

Počnite sa kremastom mint, odnosno nežnom nijansom zelene koja podseća na nanu. Zatim pređite na "nud", odnosno lak u boji kože. Nećete pogrešiti ni sa žutozlatnom, koja podseća na senf, kao ni sa nijansom bronze, koja ostavlja utisak kao da ste nokte isprskali sprejom za samopotamnjivanje.

Žutozlatna i svetlucave konfete čine da nokti izgledaju "srećno"!

Od svetlijih nijansi tu su još i pastelna breskva, za koju stručnjaci za lepotu kažu da u osnovi predstavlja "leto u bočici" i dobro stoji damama ma kakvu nijasnu tena da imaju.

Birajte pastelne nijanse, poput "nud" FOto: Depozit

Za ovo doba godine odlična je i bebi pink, veoma neutralna, idealna za venčanje ali i sve romantične devojke. Lak sa svetlucavim raznobojnim konfetama učiniće da vaši nokti "izgledaju srećno". Kao da su sve dobre vibracije spakovane u malenu bocu.

Pročitajte još: Birajte GARDEROBU prema OBLIKU TELA, proverite šta vama pristaje

Ipak, ako su ove boje preslabe za vaš temperament, isprobajte trešnja crvenu, lila pink, nijansu lubenice, metalik fuksiju (sa minijaturnim sjajnim tačkicama) ili kamenoplavu koja nije napadna, pa će se za nju možda opredeliti i osobe koje, kada je reč o lakovima, ne vole "neprirodne" tonove na noktima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas