· · Komentari: 0
trend

CRVENI RUŽ I ISTAKNUTE TREPAVICE za proleće? Megan Foks bira klasik koji ne prolazi (FOTO)

Megan Foks ne zna za greške.

1618997864_h_51559106.jpg
Foto: Deposit

Megan Foks poznata je po svom odvažnom i lepom izgledu. Ne strahuje od eksperimentisanja kada je reč o odeći, a na njene kombinacije ugledaju se mnoge dame sveta.

Plavooku glumicu primetili smo davne 2007. godine kada nas je i osvojila ulogom u filmu "Transfomersi".

Pročitajte još: Ana Ivanović u popularnom letnjem modelu HALJINE: Pljušte komentari, teniserka LEPŠA NEGO IKAD (FOTO)

Od tada je česta tema kada je reč ne samo o glumi već i modi i stilu koji neguje.

Ako ste se pitali kako da se našminkate i da li su crvene usne i dalje moderne, Megan je dala odličan odgovor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Megan na nedavno objavljenoj slici na instagramu nosi crveni ruž uz istaknute trepavice i rekli bismo da sa ovim klasikom šminkanja greške ne postoje.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.