Oglas
· · Komentari: 0
UPOZORENJE

Čuvajte se ove tri stvari, izazivaju RAK! Dr Nestorović otkrio da postoje TESTOVI za ranu dijagnostiku karcinoma (VIDEO)

Čuveni doktor najnovijim izlaganjem opet okupirao pažnju javnosti.

1613468534_nestor.png
Foto: Printscrenn/ You Tube / Moje Dobro
Oglas

 

Bivši član Kriznog člana, dr Branimir Nestorović, gostujući u emisiji kod Vanje Bulića otkrio je šta najčešće dovodi do pojave karcinoma. 

Pročitajte još: Šta znači povišen CRP i kako se čita analiza krvi? Doktorka Todorović odgovara na pitanje

U emisji kod Vanje Bulića, doktor je objasnio da su nedovoljno kretanje, loša ishrana i hronični stres po pravilu glavni okidači za nastanak opake bolesti.

Kretanje kao glavni faktor prevencije 

Takođe, on je otkrio da postoje i rani testovi za dijagnostikovanje opake bolesti. Pored toga, on je rekao da je glavni faktor prevencije demencije kretanje.

Pročitajte još: KELJ sprečava RAK! Evo zbog kojih još zdravstvenih razloga morate redovno konzumirati ovo MAGIČNO POVRĆE

Glavna funkcija hormona osteokalcin je stimulacija mozga 

- Jedan test je 2013. godine patentiran, odobren je od američke Agencije za hranu i lekove. Test otkriva protein koji stvaraju samo maligne ćelije. Kad imate 2 miliona malignih ćelija u organizmu, test je pozitivan. Tad imate tumor koji je veličine 0,8 milimetara - objasnio je Nestorović.

Pročitajte još: Grožđe ili GROŽĐICE: Šta je zdravije za naš organizam, a šta morate IZBEGAVATI

Prevencija je najbitnija

- A, kad ti dođeš kod doktora smrtno bolestan, to je lečenje. A lečenje, takvo, kakvo je. Kao kad ti čekaš da kola propadnu, voziš ih 20 godina bez 20 godina bez održavanja i odeš kod majstora… - rekao je Nestorović.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas