Oglas
· · Komentari: 0
SAVET

Čuvena INFLUENSERKA tvrdi: Ovih 5 PRAVILA NISKE devojke ne smeju da PREKRŠE

Otrov se čuva u malim bočicama, a devojke koje žele da izgledaju više mogu vizuelno da prevare posmatrača.

1597664069_DearlyBethany.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Dearly Bethany
Oglas

Influenserka Darli Betani, koju prati skoro 700.000 pratilaca niža od prosečne visine žene, iako se to ne vidi na fotografijama. Poslušajte njene savete kako ona izdužuje figuru.

Pročitajte još: Imamo IDEALNO mesto za letovanje, SVE UKLJUČENO, a uz jedan USLOV - dobijate POPUST (FOTO)

Pročitajte još: Ovi LETNJI komadi garderobe NOSIĆE se na JESEN

1. Nikada nizak struk

Niže devojke ne smeju da nose nizak struk na pantalonama ili suknji, potpuno je sve jedno! Nizak struk skraćuje figuru, a visok struk izdužuje. Niske devojke obično imaju telo prosečne dužine, a niske su jer, za razliku od visokih žena, imaju kraće noge.

Nikako nizak, uvek visok struk Foto: Youtube/ screenshot Dearly Bethany

2. Uvek kupujte garderobu svoje veličine

Ne smanjujte svoju veličinu još više ako to ne morate. Kupujte uvek garderobu svoje veličine, izbegavajte vrećaste stvari, jer ćete u njima izgeldati još manji.

Mala tašna za malo telo Foto: Depozit

3. Nikada ne nosite ogromnu tašnu

Prvo, pitanje je da li je zaista potrebno da vučete mnogo stvari ako nemate malu bebu? Drugo, malo stvari nose samo šefovi, pa ćete tako ostaviti utisak važne osobe. Treće, male tašne su moderne.

Velike tašne nose sveže majke i radnici.

4. Pokažite kožu i figuru

Ne pokrivajte celo telo, uvek ostavite neko parče kože koje će se videti. Ako ne nosite suknju i ne vide se noge, pokažite dekolte.

Svoju "manu" pretvorite u prednost.

Nosite strukirano, uske pantalone i sve ostale stvari koje odgovaraju nižim ženama, a u njima visoke izgledaju rogobatno i smešno. Svoju manu pretvorite u prednost.

Pročitajte još: Otvorite širom vrata: KOŽA se vraća i to u obliku OZNA mantila!

5. Pronađite krojača

Niže žene retko kada mogu da nađu konfekciju koja im savršeno odgovara. Često se dešava da su pantalone savršene u struku, a nogavice dugačke ili je suknja odlična i predugačka. Sve te probleme rešava krojačica, a male prepravke nisu skupe.
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas