· · Komentari: 0
PLANETE

Čuveni ASTROLOG UPOZORAVA: Oktobar će biti pun KRIMINALA, ljubomore, TEŠKIH REČI, ali i neverovatnih PREOKRETA

Merkur u znaku Škorpije boravi još od 28. septembra i tu će se zadržati do 2. decembra ove godine.

1602055206_scorpion.jpg
Foto: Piksabej

Razlog ovako dugačkog boravka u ovom znaku je retrogradno kretanje Merkura od 14. oktobra  do 4. novembra - stavljaće naglasak na neverovatno snažnu intuiciju i na neverovatno snažno poniranje u dubinu stvari.

Omogućiće izuzetno naglašen dar zapažanja (uglavnom objektivan) ali i osobinu da se kritikuje i osuđuje i to retko na blag način.

Pročitajte još: "Drago mi je što neću doživeti ono što vidim": Ubiće trojicu POLITIČARA, a Beogradom će marširati vojska

Merkur u znaku Škorpije će vas naterati, da ako treba nešto da kažete, to bude na direktan način i tačno onako kako i mislite ili nećete reći ništa držeći se stava da neke reči vrede više kad se oćute. Sa ovakvim Merkurom neće se baš previše birati reči i neće se obazirati na osećanja drugih.

Predumišljaj!
Merkur u znaku Škorpije naglašava i tajnovitost što za posledicu ima da se planovi prave tajno a priča se samo ako to ima upotrebnu vrednost i može da posluži svrsi (predumišljaj).
Naglašava tajnovitost, intrige, ljubomoru

Merkur ovde naglašava i veliku odlučnost i hrabrost mada više naglašenu snalažljivost u savladavanju prepreka koje do sada niste uspevali da savladate. Često se uradi i ono što izgleda nemoguće za uraditi.

Pročitajte još: Posle 735 GODINA: Srele su se TRI PLANETE, stari svet će se raspasti i u DECEMBRU počinje NOVI POREDAK

U lošem horoskopu Merkur će pojačati neke loše osobine kao što su sklonost kriminalu, spletkarenju, intrigama i sklonost promišljanja i delovanja uvek iz zadnjih namera kao i opsednutost seksom i najgorim ljubomorama odnosno nepoverenju ka drugima.

Ovnovima stiže novac, Biku preljuba, Lavovima razrešenje, Devicama dobitak i putovanja!

Ovnovima ovakav položaj donosi uglavnom dobre prihode, Bikovima duple veze ali i mogućnost braka, Blizancima uglavnom dobre poslove, Rakovima uspeh u raznim zamršenim situacijama, Lavovima rešavanje pitanja nekretnina, Devicama dobitke i putovanja.

Pročitajte još: Rođeni KOCKAR, manipulator, LAŽLJIVAC ili hladan i STROG: Koliko HOROSKOP utiče na LIČNOST?

Vagama donosi dobre finansije, Škorpijama snalažljivost i uspeh, Strelčevima priliku da plasiraju ideju ili proizvod, Jarčevima nezavisnost i ekonomski uspeh, Vodolijama povoljnosti u karijeri i Ribama putovanja i sposobnost da shvate greške i isprave ih.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.