Oglas
· · Komentari: 0
Telekom

Da bezbrižno stvaramo uspomene tokom celog meseca

Kako se bliži famozni „prvi“, sve češće krenemo da proveravamo preostale megabajte na mobilnom telefonu i lovimo bežični internet po celom gradu.

1607529640_Novi-Box-paketi_mobilni-1.jpg
Foto: Promo
Oglas

Slede svojevrsne mere štednje i suzdržavanje od omiljenog mobilnog uređaja – najpre se odričemo youtube klipova i serija, zatim stradaju tračevi o poznatima i recepti, dok na kraju nisu pošteđene ni društvene mreže.

Foto: Promo

Uz odabrane mts BOX pakete koji donose 100 dodatnih GB mesečno za celu porodicu, kraj meseca ne mora ovako da izgleda. Kako dodatni deljeni internet može koristiti do pet brojeva telefona, svaki dan svojim mobilnim telefonom možete stvarati nove porodične uspomene gde god da se nalazite, bez brige o mesečnom računu. Nešto poput uštede koja „uskoči“ kada nam je najpotrebnije. Kao da to nije dovoljno, objedinjeni BOX paket omogućava korišćenje svih usluga - televizije, interneta, fiksnog i mobilnog telefona, za iznos od jednog dinara mesečno tokom prvih 12 meseci.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas