Oglas
· · Komentari: 0
DECA

Ako ste rođeni u OVOM MESECU nećete ići u ZATVOR, živećete 100 godina, ali ALERGIJE...

Istraživanja su pokazala da su deca rođena u septembru bolji učenici, da vole sport i duže žive od svojih vršnjaka.

1599930433_mom-4211827_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Rezultati više studija govore da su ovi mališani za 20 odsto uspešniji u školi i samim tim upisuju elitnije univerzitete.

Po prirodi nisu agresivni, pa osobe koje su u horoskopu Device ili Vage imaju manje šanse da završe u zatvoru zbog zločina.

Pročitajte još: Očevi, NE PRAVITE OVE GREŠKE, jer ćete nesvesno UPROPASTITI sinove

 Pojedine studije su pokazale da su jesenja deca uspešnija u sportu i da imaju bolje fizičke predispozicije ali su sklonija alergijama na određene namirnice kao što su mleko, jaja i kikiriki.

Uvek porane
Ako je verovati statistici, septembarska deca se rađaju s malom težinom i u proseku dolaze na svet nedelju dana ranije nego prolećne i letnje bebe.
Najčešće dožive stotu, retko završe u zatvoru, ali su skloni alergijama.


Istraživanje univerziteta u Čikagu, u kojem je učestvovalo 1.500 stogodišnjaka, pokazalo je da osobe rođene u septembru i oktobru najčešće dožive stotu.

Pročitajte još: INTERNET podstiče POREMEĆAJ u ishrani i to na DVA EKSTREMNA načina

Naučnici tvrde da je to zbog toga što su rano izloženi sezonskim infekcijama, čime se jača imunitet.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas