Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

"Da je bilo Instagrama , koliko bi se samo Džejms Braun iskompleksirao" ... Adil nikako ne može da se prežali Džejovu smrt (FOTO)

Još jednom pokazao koliko ćemu nedostajati

1608126932_New-Project.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Zet pokojnog pevača nikako ne može da se pomiri da ga više nikada neće videti, a ni čuti

Pročitajte još: O ovom susretu se dugo pričalo: Evo šta je Klif Ričards rekao Zdravku Čoliću na Evroviziji

Adil Maskutović, ponovo je objavio dirljiv snimak na svom Istagram profilu, gde je još jednom pokazao koliko ga je smrt Džeja Ramadanovskog pogodila.

Iako godinama nisu razgovarali, jedan drugod su veoma poštavali. Pevač je odlučio da još jednom pokaže svima, kakva je Džej bio veličina, pa je na svoj Instagram story, postavio sliku sa veoma dirljivim statusom:

Foto: Printscreen Instagram story/adil

- Da je bilo Instagrama i tagovanja, koliko bi se samo Džejms Braun iskompleksirao -  napisao je Adil u opisu.

Pročitajte još: "Srce veće od čoveka" ... Mural Džeja Ramadanovskog osvanuo na Dorćolu (FOTO)

Podsetimo, Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra od srčanog udara. Sahranjen je 11. decembra u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Adil sa svojim tastom nije razgovarao punih sedam godina, ali je Džejov kum Rule, izjavio da mu je pevalč pred smrt sve oprostio.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas