Oglas
· · Komentari: 0

DA LI BISTE OBULI OVO? Karleuša u NAJČUDNIJIM štiklama podelila modne kritičare: "Preružne su!" "Lupate, VRH su!" (FOTO)

Da li to diva diktira novi trend

1629126204_jk.JPG
Foto: Instagram Printscreen/JK
Oglas

Jelena Karleuša je neko ko svojim odevnim kombinacijama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Neko koga kopiraju i svetske zvezde, a ono što ona ponese, definitivno postane modni imperativ.

Ne sumnjamo da cipele, koje je upravo izbacila na svom Instagram profilu, će ubrzo postati predmet obožavanja svih devojaka dobrog ukusa.

Iako postoje oni koji se ne slažu sa ovakvim stavom, i misle da su pink cipele koje je diva pokazala "ružne i neprikladne", jedno je sigurno - o njima se priča. 

Da li biste ih i vi obuli? 

Foto: Instagram Printscreen

Foto: InstagramPrintscreen/JK

Neobične štikle su iz Italije, iz najnovije sezone poznatog modnog brenda, a cena je prava "sitnica" - 670 evra.

S obizirom na to koliko JK voli garderobu i obuću, ne čudi što su ove cipele sada postale deo njene ogromne kolekcije.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas