· · Komentari: 1
HOTELI

Da li biste prespavali u ovom hotelu? Zlatne šolje, wc i bazen, a noć košta skoro 26.000 DINARA (FOTO)

Videli ste zlatnu masku, znate za zlatni kraljevski presto, čuli za haljinu od zlata, ali u zlatnom hotelu sigurno niste spavali!

1594980969_ArabNews1.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Arab News

Možda nije pravi trenutak, ali u Vijetnamu veruju da će se turizam oporaviti. U Hanoju je pre nekoliko dana otvoren hotel od zlata.

Pročitajte još: TURISTI po ČETIRI puta godišnje putuju na ISTO mesto, evo i ZAŠTO

"Dolce Hanoi Golden Lake" ima pet zvezdica i po sunčanom danu su potrebne naočare da bi se uživalo u njemu!. Da bi se turisti kupali u zlatnom bazenu, jeli sa zlatnih stolova, a u kupatilu obavljali "posao" u zlatnoj šolji, investitor je uložio 150 miliona evra.

Očekujemo "obične" turiste i već smo puni!

- Očekujemo da će u našem hotelu spavati "obični" turisti - kaže Hu Dong, predsedavajući grupe "Hoa Bin" kojoj pripada hotel.

Hotel ima 25 spratova i uprava kaže da, iako je nov, već radi 50 odsto bolje od svih ostalih hotela u Vijetnamu.

Kupatilo Youtube/ screenshot Arab News

Fasada hotela je, naravno, zlatna, a takva su i vrata, recepcija i liftovi. Sobe obiluju zlatom, ali najveća atrakcija je bazen na krovu gde je 5.000 kvadrata optočeno zlatnim pločicama. Tačnije, sve je u hotelu pozlaćeno 24. karatnim zlatom.

Pročitajte još: ISTINITA PRIČA: Tri meseca ŽIVEO NA AERODROMU o trošku aviokompanije, pa rekao: Idem sada kući!

Noćenje u ovom hotelu košta 250 američkih dolara (skoro 26.000 dinara). Gosti u sobi imaju zlatnu kadu, WC šolju i bide, ali i priliku da piju kafu ili čaj iz zlatnih šoljica sa zaltnim kašikicama koje pravi zlatni kafemat!

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.