Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Da li ga prepoznajete? I u vojsci je stajao iz GOVORNICE, a danas slavi uskrs sa najvećom DOMAĆOM FOLK ZVEZDOM (FOTO)

U karijeri se proslavio kao poznati i ugledni političar

1619651925_Milutin.png
Foto: InstagramScreenShot/srbija.v.i.p
Oglas

Poznati srpski političar i dugogodišnji ministar u Vladi Srbije, Milutin Mrkonjić srpskoj javnosti poznat je i po dugogodišnjoj ljubavi sa velikom domaćom folk zvezdom i vlasnicom najvećih hitova, Anom Bekutom.

Pročitajte još: Srpska blogerka sa Malte: Nena Kay za Magazin Novosti otkriva neprikosnovene modne savete za sve dame (FOTO)

Ova par ima dugogodišnju, skladnu vezu bez nekih većih trzavica i u javnosti se pojavljuju kao posebna podrška jedno drugome. Nedavno je isplivala i fotografija iz mlađih dana ovog poznatog političara, dok je stajao za govornicom. Naime, fotografija datira još iz perioda kada je Milutin Mrkonjić pohađao vojni rok i kada je pokazao sklonost ka javnom nastupu i politici.

- Pravi muškarac je onaj koga ne priželjkujete da promenite i koji ne pokušava da promeni vas. Milutin je čovek čije "talase" osećam i zbog kojih radosno treperim i kada nije prisutan - istakla je pevačica jednom prilikom.

Pročitajte još: KOREJSKA kozmetika nastavlja da diktira trendove: Ove savete morate slediti u 2021. godini

Danas zajedno u krugu porodice slave najradosniji hrišćanski praznik. Tom prilikom, pe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

vačica Ana Bekuta podelila je i fotografiju kojom je svojim pratiocima na mrežama poželela srećan Uskrs.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas