Oglas
· · Komentari: 0

Da li i vi vidite DEVOJČICU koja "pliva" kroz pločnik? Pogledajte malo bolje, niste ni blizu ISTINI (FOTO)

Pravi trenutak je ključan za svaku dobru fotografiju, a ponekad je dovoljno poigrati se sa perspektivom, iz koje može da nastane zabavan rezultat.

1621512135_devojka.JPG
Oglas

Fotografija devojčice koja naizgled uronjena u pločnik postala je pravi viralni hit na društvenim mrežama.

"Moja ćerka, gde je njen ostatak?" pisalo je uz fotografiju koja je pre dve nedelje objavljena na Reditu, a uskoro se proširila i drugim društvenim mrežama.

Mnogi su pokušali da odgonetnu šta je u pitanju, pa su čak i iznervirani odustali, što su pokazali i u komentarima:

-Puca mi mozak!

-Odustajem, šta je bre ovo?

-Boli me mozak... ne vidim u čemu je stvar!

Ovo su samo neki od komentarakoji su pisali korisnici Tvitera

Međutim, bilo je i onih koji su brzo uočili o kakvoj optičkoj varci je reč.

Ukoliko ste među ovim prvima, koji ne vide u čemu je caka, da vam pomognemo: Devojčica ustvari stoji ispred zida koji je u prvom planu ove fotografije, i oslanja se laktom na njega, dok joj se deo torza i noge ne vide, upravo zbog tog zida.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas