· · Komentari: 0
POZNATI

Da li ih PREPOZNAJETE? Ova porodica danas GOSPODARI srpskom glumačkom scenom (FOTO)

NJihova ćerka proslavila se brojnim serijskim ulogama uprkos paralelnom školovanju u Londonu

1622192305_jovanovic-pujic.png
Foto: InstagramScreenShot/_blejzmodesti

Glumačka legenda Dragana Gagi Jovanović u skladnom višedecenijskom braku je sa svojom koleginicom Brankom Pujić, sa kojima se nebrojeeno puta obreo i u brojnim serijama i filmovima. A onda im se pridružila i ćerka, najpre u životu generalno, a potom i u serijskim i filmskim ulogama. 

Pročitajte još: Ovo sigurno niste znali o seriji PRIJATELJI: Da li znate broj kafa koje su popili glumci? (FOTO)

- Kada sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vemenom mi se uvukao pod kožu. "Sveto Mesto" nam je bio prvi zajednički projekat i tu je naša ljubav zaista krenula. Ali nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku sa njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače mu je oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek - svojevremeno je izjavila Branka Pujić.

Pročitajte još: "Nisam znala kako se vozi autobusom ili prijavljuje u hotel": ĆERKA SINDI KRAFORD i život pod staklenim zvonom (FOTO)

Naime, mlada glumica Anđela Jovanović ćerka je ove dve velike glumačke zvezde. NJenom glumačkom talentu ne može se ništa osporiti, niti se njen uspeh može pripisati uspešnim roditeljima.

Pročitajte još: TRUDNA Mirka Vasiljević! Glumica i fudbaler Vujadin Savić postaće roditelji po četvrti put!

Pogledajtee kako je ova porodica izgledala pre dve decenije, ali i kako izgledaju danas. Osmesi su identični, ma koliko vremena da je prošlo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.