· · Komentari: 0
POZNATI

Da li ih PREPOZNAJETE? Ove dame gospodarile su DOMAĆOM KINEMATOGRAFIJOM, ali ovaj detalj niko nije znao... (FOTO)

Slavne srpske glumice Seka Sablić i Milena Dravić delile su brojne uloge i životne okolnosti

1625920214_milena-i-seka.png
Foto: InstagramScreenShot/domaca__kinematografija

Slavne srpske glumice, Jelisaveta Seka Sablić i Milena Dravić gotovo paraleleno gradile su svoju glumačku karijeru i nebrojeno mnogo puta delile zajedničke uloge, pozornicu i prijateljski brojne životne okolnosti koje su ih zadesile.

Pročitajte još: Sve PRŠTI od STRASTI: Zbog INTIMNOG SNIMKA Dušice Jakovljević sa dečkom i pratiocima je bilo "NEPRIJATNO" (VIDEO)

Jelisaveta Seka Sablić karijeru je započela pre više od pedeset godina da bi danas bila jedna od najpopularnijih i najvoljenijih glumica u svim zemljama bivše Jugoslavije. Posle 50 godina karijere, Seka je i dalje aktivna. Igra predstave u mnogim beogradskim pozorištima, snima filmove i gostuje u televizijskim serijama.

Pročitajte još: MALO KO ZNA da je Petar Srugar bio u vezi sa VODITELJKOM PAROVA! "Bili smo zajedno oko dve i po godine"

Milena Dravić bila je jedna od najpoznatijih srpskih i jugoslovenskih filmskih, televizijskih i pozorišnih glumica. Često je nazivana najvećom jugoslovenskom filmskom divom. Glumila je u preko 100 filmskih ostvarenja, zajedno sa najvećim domaćim i holivudskim glumcima, a uporedo je igrala i u pozorištu, gde je ostvarila oko 70 uloga.

Pročitajte još: Šeron Stoun (63) u žutom bikiniju: Ovaj model stoji damama svih godina (FOTO)

- Privatno je bila neodoljiva, divna i dobra. Bila je kao dete, mogao si da joj se obratiš: "Dođi odmah da mi pomogneš", eto je, ona trči. Nije primećivala te svoje boje glamura. Sećam se kad smo igrali predstavu u Baru i trebao je neki sto da se donese iz hotela. Pošto je Crnogorce bilo sramota da pređu poljanu i da ga iznesu, Milena je odlučila da će ona. Sećam se da ga je uprtila na leđa i sama prenela - navela je svojevremeno Seka Sablić o Mileni Dravić, a navedeno je ispod posta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.