· · Komentari: 0
STIL

Da li je monohromatski stil za HRABRE ili LENJE žene? Ni jedno ni drugo! (FOTO)

Jednobojni stajling nije samo crno ili belo, naprotiv!

1611231219_rubina1.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Rubina

Monohromatski stajling je do 2020. godine bio sinonim za ženu bez ukusa! Stilisti su verovali da se ista boja ne slaže sa istom bojom.

Pročitajte još: Veliki zlatni broš i crvena suknja do poda... Lejdi Gaga postavila nove modne trendove (FOTO)

Foto: Youtube/ screenshot Rubina

Onda su svetske zvezde počele da se oblače monohromatski, a među njima je prva to uradila Kim Kardašijan, a za njom i Dženifer Lopez. One su prošetale u krem pantalonama, ogrnule se krem kaputom, obule krem cipele i krem košulju. I izgledalo je odlično!

Proleće je vreme za monohromatski stil.

Proleće je upravo trenutak kada žena treba da se oproba da u monohromatskom stilu prošeta ulicom. Odlično stoji i mladim i damama u zrelim godinama.

Pročitajte još: Šok u Milanu: Manekeni kao avatari i muškarci u roze kaputima! (VIDEO)

Monohromatski stil izgleda dobro kada se osmisli sa mnogo pažnje. Bež pantalone i sako, kaput i cipele izgledaju savršeno kada se nose uz kamel tašnu.

Foto: Youtube/ screenshot Rubina

Prednost ovog stila je što može da se nosi omiljena boja i ne mora da se "sklapa" sa drugim bojama. Odličan je i za problematične boje, koje je teško sklopiti sa drugim nijansama.

Jeftiniji je, jer se ne kupuje bluza za suknju...

Takođe, jeftiniji je pošto ne dovodi u situaciju da uz prelepu suknju sada treba kupiti novu bluzu da bi mogla da se nosi.

Pročitajte još: KAKVA PROMENA: 20 HRABRIH žena prvi put u životu odlučile da svoju dugu kosu skrate na mušku frizuru (FOTO)

Većina žena ima orman prepun crne ili bele boje, jer se slažu sa svim delovima garderobe ostalih boja, a monohromatski stil ne pravi takav problem.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.