Oglas
· · Komentari: 0
ŠMINKA

Da li je MORNARSKO PLAVA nova crna? Ajlajneri u ovoj boji POKORILI modne piste! (FOTO)

Boja koja spada u klasike, a u isto vreme moderna i šik.

1628071965_sminka.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ Sazan Hendrix
Oglas

Modne piste najavile su tamnoplavu boju kao najveći jesenji trend, bar kada je šminka u pitanju.

Pročitajte još: Merlin Monro bez VAZELINA nije mogla da zamisli dan: Tajna lepote ležala je u OVOM POSTUPKU! (RECEPT)

Savet šminkerke 

Dokazujući da mornarsko plava može biti primamljiv zaokret, slavna šminkerka Taša Reiko Braun, koja šminka i Ališu Kiz, nedavno je na "Zoom ready" snimku razmazala oštre linije olovke za oči u ovoj boji.

 „Volim to što je, poput klasične crne olovke, mornarsko plava vanvremenska“, objašnjava Braun.

„Boja je dugo bila povezana sa poverenjem i autoritetom, pa se često koristi u strukturiranim stvarima. Ali volim što, iako je vanvremenska, oseća se i kao moderan preokret imati tu suptilnu boju na oku. Posežem za mornarsko plavom kad želim da izgled bude čist, ali sa puno kul faktora."

„Osećate se smelo? Odaberite metalik svetliju mornarsko plavu boju da zaista privučete pažnju na oči “, kaže ona."

„Želite nešto klasičnije, ali sa modernim faktorom? Odaberite dublji ton ove boje."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ada (@ada.sobocinska.makeup)

Uz ovu boju sjajno ide diskretno ružičasto rumenilo i ruž za usne.

Tamnoplava boja je pouzdan šik izbor i treba ga uzeti u obzir dok razmišljate o savršenom novom ajlajneru za jesen. 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas