· · Komentari: 0
uređenje

Da li je ogledalo kod ulaznih vrata dobar izbor? FENG SHUI ima nekoliko rešenja

Jedno pitanje koje se često postavlja je da li je ogledalo okrenuto prema vratima loš feng shui.

1630930496_Depositphotos_153011182_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Feng shui smatra da su ulazna vrata vašeg doma važna oblast. Klasične škole ove kineske discipline imaju tendenciju da ne preporučuju ogledalo okrenuto prema ulaznim vratima, jer za njih odraz ogledala odražava povratnu energiju.

Ogledala se takođe koriste za proširenje prostora. Ogledalo može da proširi mali skučeni ulaz i učini ga da izgleda većim.

Pročitajte još: Pravila industrijskog stila: Malo, jednostavno i ODLIČNO (FOTO)

Da li je ogledalo okrenuto prema ulaznim vratima loš feng shui?

Sklonite ogledalo

Najjednostavnije rešenje je pomeranje ogledala tako da više ne gleda prema ulaznim vratima. Postoji bezbroj načina da koristite ogledala za stvaranje dobrog feng shuija, piše The Spruce.

Podesite ogledalo

Ovo je takođe lako rešenje. Ako ste u mogućnosti, blago podešavanje može promeniti ugao tako da ogledalo više nije u skladu sa vratima. U redu je imati ogledalo blizu ili na ulazu.

Pročitajte još: Uređenje kuhinje: Novi trend je pruski plava i OVA neverovatna kombinacija

Blokirajte refleksiju

Odraz možete zakloniti postavljanjem predmeta ispred ogledala. Opet, za ovo postoji mnogo opcija, poput postavljanja biljke, komada nameštaja ili drugog predmeta ispred ogledala.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.