· · Komentari: 0
PREDIVNO

Da li je ovo najlepši prvi sastanak ikada? Ova priča će vas osvojiti na prvo gledanje (VIDEO)

Ljubav između oca i ćerke je neverovatna

1604767327_prvi-sastanak.jpg
Foto: YouTube printscreen /Nonya Business

Ima li išta slađe i lepše od prvog sastanka čiji su akteri jedan tata i njegova preslatka princezica? 

Pročitajte još: Zabranila sam ocu našeg deteta svaku komunikaciju sa ćerkom zbog njegovih užasnih komentara

Naime, jedan otac odlučio je da na svoj prvi sastanak  izvede svoju preslatku trogodišnju ćerkicu, koja je za ovu priliku obula nove bele cipelice, da bi joj dočarao kako se zapravo jedan džentlmen treba ophoditi prema njoj.

Uzbuđenje i uverljiva nervoza pred sastanak, večera za dvoje, šetnja, smeh i uživanje u dečjim igrarijama... Sve to je najbolji tata na svetu priredio svojoj mezimici i osvojio srca širom sveta. Verujemo da će i vaše. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.