Oglas
· · Komentari: 0
glumica

Da li je preterala? MEGAN FOKS iznenadila sve stajlingom na dodeli nagrada (FOTO)

Megan Foks pojavila se na dodeli nagrada sa dečkom u nesvakidašnjem stajlingu.

1622055188_dd208f952d7b772ca1d264bd75ab089d83dcc00c.jpg
Foto: Epa
Oglas

Na održanoj dodeli nagrada Billboard Music Avards bilo je teško skrenuti pogled sa Megan Fok i njenog dečka, repera Mašina Gan Kelia, koji je osvojio i nagradu za najboljeg rok umetnika.

Megan je nosila bodi, poput kupaćeg, sa providnom suknjom crne boje i mnogo izreza, dok se reper pojavo u nesvakidašnjem crnom odelu.

Pročitajte još: Diktira modu i u BEOGRADU! Slavna svetska blogerka Tamara Kalinić objasnila srpskom DžET-SETU (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Ovaj par potrudio se da i odabirom garderobe postigne sklad, pa bismo njihov izgled bismo mogli da opišemo kao nesvakidašnji rok stil.

Ali da li je prelepa Megan ipak preterala? Glumica je uvek znala da ponese prave komade i svojim izgledom diktira trendove sezona.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU



 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas