· · Komentari: 0
zdravlje

Da li ste čuli za JAPANSKU VODU? Možete je napraviti kod kuće, a ovo su njene PREDNOSTI

Ova voda pomaže u sagorevanju masnoća čak i s mesta gde su one poprilično tvrdokorne poput stomaka, leđa i bedara.

1600172591_Depositphotos_40243563_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Recept koji se ističe se svojom delotvornošću i brzim rezultatima - japanska ili đumbirova voda. 

Đumbirova voda pomaže u sagorevanju masnoća čak i s mesta gde su vrlo tvrdokorne poput stomaka, leđa i bedara. Osim što doprinosi mršavljenju, dobro će uticati i na celokupno zdravlje i štiti od brojnih bolesti budući da aktivni sastojak đumbira gingerol ima protivupalna svojstva.

Pročitajte još: SEROTONIN DIJETA: Kako da na prirodan način regulišete LOŠE RASPOLOŽENJE

Napitak deluje tako što ubrzava metabolizam i pomaže telu u sagorevanju masti, bez štetnih posledica. Osim dobrobiti za liniju ima i niz povoljnih učinaka za zdravlje.

Povoljno delovanje japanske vode na zdravlje

Normalizuje krvni pritisak - redovito pijenje đumbirove vode doprinosi regulaciji krvnog pritiska, a sprečava i stvaranje krvnih ugrušaka za koje se zna da su smrtonosni.

Smanjuje nastanak infekcija - vekovima se đumbir koristi protiv raznih infekcija, uključujući prehlade i grip.

Pročitajte još: Obratite pažnju na ove stvari i IZBEGNITE TROVANJE HRANOM

Ima protivupalno dejstvo - piće ima snažna protivupalna svojstva koja ga čine idealnim lekom protiv upalnih bolesti poput artritisa i gihta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.