· · Komentari: 0
DIJETA

Da li ste čuli za "TEGLA dijetu" koja je hit na društvenim mrežama, besplatna je i nema gladovanja (Foto)

Dijeta je vrlo jednostavna, ne gladuje se, nema određeno trajanje, ne košta ništa i dovoljno je samo nabaviti teglu.

Kukuruz.jpg
Foto: A. M.

Žena nikada nije dovoljno mršava, a muškarac dovoljno bogat - stara je poslovica, a svakog proleća pripadnice lepšeg pola pomisle da su zime izašle "bogatije" za nekoliko kilograma.

Spanać, pasulj, kačkavalj

Pročitajte još: Oslabite u 5 ETAPA kontrolisanim gladovanjem, a najvažnija je druga etapa koja je UPRAVO SADA

Da bi se držala "tegla dijeta" dovoljno je nabaviti jednu teglu. Ova dijeta je idelna za zaposlene koji će u tegli nositi obrok i na taj način kontrolisati šta jedu. Staklena tegla je neuporedivo praktičnija od plastičnih posuda koje mogu da se otvore ili polome.

Dijeta je savršena za zaposlene koji jedu na poslu.

Tegla sa povrćem

Grčka salata je idealan obrok koji može da se nosi u tegli. Tačnije da bi "tegla" bila što ukusnija treba ubaciti hranu koja je sočna i različitih ukusa. Kukuruz šećerac, crvena paprika, zelena salata iseckana na trake i ako se odozgo stavi kuvano jaje na kriške - tegla že biti kompletan obrok.

Vitaminska bomba u tegli Foto: A. M.

Pročitajte još: Kako da izgubite čak 20 kilograma za samo 90 dana

Bebi spanać i pasulj  su, takođe, bogati vitaminima, a ukoliko se obogate orasima ili pinjolama i kačkavaljem biće savršen ručak.

Na ovaj način čovek najbolje može da. kontroliše šta i koliko jede

Sicilijanska salata sa pomorandžama i komoračem je odličan izbor za teglu koja će se nositi na posao. Čeri paradajz je stvoren za "tegla dijetu", jer je mali i isečen na kriške dugoo ostaje svež. Uz rendanu šargarepu, papriku i zelenu izrendan kupus dobija se prava "vitanimska bomba"!

Zelena tegla Foto: A. M.
Salata može da se začini semenkama ili dresingom.

Kombinacije za punjenje tegle su beskonačne i zavise samo od ličnog ukusa. Salata može da se začini semenkama ili da se dresing ponese i prelije pred samo jelo.

Pročitajte još: Isidora je počela da se nekontrolisano goji, onda je otišla na Zlatibor i uz pomoć OVE ISHRANE oslabila 41 kilogram

Keks, višnje, šlag Foto:A.M.

Tefla sa voćem

Jabuka je dobar izbor u svako doba godine.

Sveže voće, takođe, može da zasiti čoveka na poslu. Jagode, banane ili kivi će sačuvati svežinu zatvoreni u staklenoj tegli. Jabuka je dobra izbor u svako doba godine.

Ukoliko se na dno tegle stave dve kašike grčkog jogurta voće će biti još ukusnije i zasitnije.

Tegla sa pahuljicama

Pročitajte još: Nemojte ići u kupovinu gladni - stručnjaci objašnjavaju zašto

Slatka tegla

Izlomljen keks, višnje ili jagode i šlag - i kolač je gotov. Ovakav slatkiš dopašće se i deci.

Sveže voće i pahuljice sa jogurtom i eto obroka.

Ovsene pahuljice, banana i jogurt su još jedna "slatka tegla" koja tokom radnog dana može da zasiti i pruži dovoljno energije.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.