· · Komentari: 0
ŠMINKANJE

Da li ste isprobale “NEVIDLJIVI” mejkap? Ovaj trend koriste sve poznate dame (FOTO)

“No makeup” mejkap i dalje je u trendu.

1598514399_Capture1.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / meganfox

Nude mejkap, poznatiji kao nevidljivi, postao je popularan još početkom 90-tih, kad su se najpoznatiji supermodeli pojavljivali na naslovnim stranama svetskih časopisa “bez ikakve šminke”.

Pročitajte još: Uz ovaj mali TRIK imaćete PRECIZNO nanet AJLAJNER

Izgledali su potpuno prirodno zbog toga što su vizažisti koristili boje koje su već imali na licu, pa se stvarala iluzija da šminke zapravo nema.

Ipak, to je zaista samo iluzija jer postoji obilje proizvoda kojima se takav izgled postiže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi 🤍

Objava koju deli Emily Ratajkowski (@emrata) dana

Nude palete šminke sadrže bež, roze i braon nijanse senki, rumenila i pudera, a ovakav mejkap posebno je aktuelan leti kad je koža preplanula od sunca, pa dobije posebnu svežinu.

Pročitajte još: Imate KOVRDžAVU KOSU: Uz ovaj savet UJUTU ćete se buditi sa NETAKNUTOM FRIZUROM

Međutim, pošto ove godine većina zbog epidemije virusa neće otići na more, preplanuli ten biće moguće postići jedino šminkom, najbolje onom za nude look. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 week as a blonde, remember?

Objava koju deli Kendall (@kendalljenner) dana

Da bi se postigao prirodan izgled, potrebno je i malo vežbe. Pre svega, kožu dobro nahranite hidratantnom kremom. Lagani puder tečne teksture nanesite ravnomerno na lice, potom istaknute delove, čelo, jagodice, nos, naglasite hajlajterom, a oči “otvorite” belom olovkom nanesenom na donji kapak. Potom gornje kapke isenčite dvema nijansama tople smeđe senke. U braon boji bi trebalo da bude i maskara, koja će dodatno “omekšati” lice. 

Pročitajte još: Pogrešno korišćenje ČETKE povećava mogućnost OPADANJA KOSE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getting ready for… swipe left 😊

Objava koju deli Ana Ivanović (@anaivanovic) dana

Na usne stavite neupadljivi karmin ili sjaj, bez olovke. I na kraju, doterajte obrve. Ako su “nestašne”, dodajte im minimalnu količinu preparata za negu, a ukoliko su retke, pojačajte ih diskretnom smeđom olovkom.

Pročitajte još: Ovako treba PRAVILNO UMIVATI LICE: Ne pravite OVE GREŠKE i koža će vam biti ZAHVALNA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Megan Fox (@meganfox) dana

I mada će vam u prvo vreme, dok se malo ne izveštite, biti potrebno dosta truda da postignete ovakav izgled, uz malo prakse uskoro ćete biti u stanju da diskretno zablistate za samo nekoliko minuta.

Pročitajte još: BIZARNO ILI NE? Ovaj novi trend je ZAPALIO društvene mreže (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objava koju deli Severina (@severina) dana

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.