· · Komentari: 0
ASTRO

Da li ste među njima? Horoskopski znaci koji najmanje vode računa o higijeni

Vođenje računa o higijeni je sastavni deo naših života

1617183505_Depositphotos_328638048_s-2019.jpg
Foto: Despositos

Astrolozi smatraju da je čovekov karatkter zavisi i veoma i od meseca rođenja, odnosno horoskopskog znaka.

Pročitajte još: Poslovni horoskop za april: Za sada su "vrata otvorena" za samo OVA TRI znaka (VIDEO)

Postoje znakovi, koji su zaokupljeni mnogim drugim stvarima, pa im je higijena na zadnjem mestu, odnosno ne vode previše računa o čistoći. Da li ste među njim?

Foto: despositos

STRELAC

Idealisti Strelčevi ponekad prestanu da stavljaju dezodorans iz principa ili će se zbog ekološke osveštenosti prebaciti na prirodne stvari kojima će zameniti dezodoranse. U svakom slučaju, možda neće biti najmirisnija osoba pored koje možete da stojite tokom letnjih vrućina.

BIK

Bikovi nisu aljkavi, ali vole da konzumiraju razne stvari, pa nemojte da se iznenadite ukoliko mirišu na piletinu ili cigarete.

OVAN

Nije da Ovnovi ne vole da se kupaju, ali previše uživaju u mirisu sopstvenog pazuha. Izvlači ih što su inače uredni i ne vole nered pa su dobre šanse da će se i presvlačiti više puta dnevno.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.