Oglas
· · Komentari: 1
TIP DEVOJKE

DA LI STE MEĐU NJIMA: Ovakve devojke su mete za loše momke

Proverite da li i vi spadate u neku od ovih grupa devojaka.

1611241057_Depositphotos_21614565_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Loše momke su oduvek privlačile dobre, čedne i nevine devojke. Ali i one koje nema ju mnogo samopouzdanja.

Koje još osobine čine da budete meta loših momaka, pročitajte u nastavku.

Pročitajte još: Ove svakodnevne navike vas čine pametnijima

Imaju nisko samopouzdanje

Problematični muškarci strahuju od samouvjerenih žena jer znaju da njima ne mogu da manipulišu, a svjesni su i da takve žene imaju visoke standarde kada je izbor partnera u pitanju. Uz nesigurne žene oni se osećaju moćno.

Foto: Depozit

Dobre i drage

Manipulatori jako dobro znaju da će im život u vezi sa dobrom i mirnom ženom punom razumevanja biti lakši, jer će često moći da rade šta žele. Svjesni su da im takav tip žena neće prigovarati.

Pročitajte još: Imate problem sa donošenjem odluka? Ovaj trik vam može pomoći u rešavanju problema

Previše osećajne

Kaže se kako se suprotnosti privlače, i to može zvučati romantično do određene granice, ali u slučaju kada su toksični muškarci u pitanju, to je sve samo ne poželjno. Ovakvi tipovi žele uz sebe vrlo osećajnu ženu kojoj će moći da pričaju o sebi i svojim potrebama, problemima... A ona će strpljivo slušati, čak će ih žaliti.

Pročitajte još: Šta uraditi kad se tebi i prijateljici svidi isti dečko? Postoje određena pravila

Razočarane u ljubav

Nije lako preboljeti nekoga koga ste voljeli ili zaboraviti da vas je voljeni muškarac povrijedio. Toksični muškarci kao da imaju posebno razvijen njuh za žene koje su se jako razočarale u ljubav i upravo one ih privlače. Tada iskorištavaju njihovu krhkost da bi ih izmanipulisali i dobili što žele.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas