Oglas
· · Komentari: 0
RAZLIKE

Da li ste se ikada pitali: Koja je razlika između muškog i ženskog orgazma?

Muški i ženski orgazam se razlikuju u jednoj stvari.

1614614797_Depositphotos_156874354_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Muškarci nemaju velikih problema sa postizanjem orgazma. Međutim, jeste li se ikada zapitali kako se osećaju za vreme orgazma i koje su razlike u odnosu na ženski vrhunac?

Muški orgazam je:

KRATAK

Za sve koji još ne znaju, orgazam kod žena može trajati do 30 sekundi. Muškarci nisu blagosloveni tolikim trajanjem – njihov vrhunac traje od tri do najviše 12 sekundi.

Pročitajte još: Veze imaju TRI FAZE, a treću ko pregura - ostaje zajedno

JEDNOKRATAN

Foto: Depozit

Dok žene mogu da dožive više orgazama jedan za drugim, kod muškaraca je pravilo – jedan pucanj. A za ponovno punjenje potrebno je najčešće malo pričekati.

MANJE INTENZIVAN

U mozgu se za vreme orgazma i kod žena i kod muškaraca odvijaju isti procesi, odnosno aktiviraju se hormoni sreće. Intenzitet muškog i ženskog vrhunca zapravo je jednak – osim što ženski traje duže vremena, pa je jednostavno zbog toga i intenzivniji.

Pročitajte još: Porođaj je prekretnica, a zavisi od toga da li će supruga uraditi OVU stvar

JEDNOSTAVNIJI ZA POSTIĆI

Jedini nedostatak ženskog vrhunca jeste da ga ređe dožive. Naime, žene teže za vreme seksa dožive orgazam, dok njihov partner gotovo uvek uspe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas