Oglas
· · Komentari: 0
PORODIČNE VEZE

Da li ste znali koje je pravo PREZIME Nikolasa Kejdža? Promenio ga je kako bi pobegao od SLAVNOG POREKLA! (FOTO)

Nikolas Kejdž je već kao tinejdžer želeo da se probija sam kroz svet glume.

1630923204_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ Inflatable Conan
Oglas

Nikolas Kejdž je jedan od najpopularnijih glumaca na svetu, od kad se pojavio u svetu filma 1981. godine, ali da li ste znali koje je njegovo pravo prezime?

Pročitajte još: DA LI GA PREPOZNAJETE? Većina ga zna kao vrhunskog glumca, ali 70-ih se nije odvajao od gitare! (FOTO)

U senci poznatog ujaka

Nikolas Kejdž rođen je kao Nikolas Kopola, sin Augusta Kopole i Džoi Vogelsang, 1964. Kejdžov otac August bio je stariji brat Frensisa Forda Kopole, slavnog redatelja The Godfather (1972), The Conversation  (1974) i  Apocalypse Now ( 1979). Tako je Kejdž odrastao kao nećak holivudskog titana.

To bi moglo izgledati kao idealna situacija za Kejdža, koji je počeo da glumi kao tinejdžer u školi na Beverli Hilsu. Sa 15 godina preselio se u San Francisko (zemlja Fransisa Kopole) i pohađao nastavu u Američkom pozorištu na konzervatorijumu. Kejdž je počeo sa audicijom za scenske i televizijske uloge.

Međutim, brzo je shvatio da njegove porodične veze predstavljaju smetnju. „Kasting agenti proveli bi čitavu audiciju raspitujući se o mom ujaku Frensisu“, rekao je jednom za novine. Ukratko, agenti za kasting nisu mislili da je Kejdžu potreban predah od slavnog ujaka - imao je bolje veze od bilo koga.

Tako je Kejdž odlučio da promeni svoje prezime početkom 80 -ih. Do trenutka kada je dobio svoju ulogu u Valley Girl (1983), već je počeo da koristi svoje umetničko ime. Međutim, ostao je potpisan na dva ranija filma kao Nikolas Kopola.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas