Oglas
· · Komentari: 0
KOMUNICIRANJE

Da li znate koliko MILIJARDI poruka se pošalje dnevno putem WHATS APP aplikacije?

Svakog dana razmenimo stotine poruka na aplikacijama, ali niko od nas se nije zapitao koliko se dnevno razmeni poruka kroz ovu aplikaciju

1605046256_dopisivanje.png
Foto: Pixabay
Oglas

I dok čitate ovu poruku, svetom se razmenjuju stotine hiljada poruka putem aplikacije WhatsApp, koja je postala posebno popularna nakon uvođenja mnogobrojnih novina koji pomažu korisnicima da pronađu ključne reči u porukama, podsećaju na neodgovorene poruke i brojnih drugih novina.

Pročitajte još: Tehnološka POBEDA: Evropol razbio mrežu za komunikaciju koju su koristile HILJADE KRIMINALACA

Aplikacija WhatsApp proslavalja nove rekorde u svojoj popularnosti i broju poruka, koje se razmenjuju putem ove aplikacije.

Pročitajte još: Tehnološka POBEDA: Evropol razbio mrežu za komunikaciju koju su koristile HILJADE KRIMINALACA

Poređenja radi, kineska aplikacija WeChat, inače kopija WhatsApp aplikacije, ima više od milijardu korisnika, ali i manji broj poruka na dnvenom nivou

Naime, tokom proslave poslednje Nove godine širom sveta razmenilo se više od sto milijardi poruka putem ove aplikacije. Sad je to postalo uobičajeno na dnevnom nivou, na čemu vlasnik ove kompanije, Mark Zukenberg može zahvaliti aktuelnoj svetskoj pandemiji korona virusa.

Pročitajte još:  NAJBOGATIJI! Da je mario za novac, Tesla bi kada je umro imao TAČNO OVOLIKO NOVCA NA RAČUNU! (VIDEO)

Sada, aplikacija WhatsApp ima oko dve milijarde aktivnih korisnika na mesečnom nivou.

Poređenja radi, kineska aplikacija WeChat, inače kopija WhatsApp aplikacije, ima više od milijardu korisnika, ali i manji broj poruka na dnvenom nivou. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas