· · Komentari: 0
OTVORENO

Da li znate pod kojim nadimkom je Milica Pavlović trebala da započne muzičku karijeru?

Pevačica je otkrila pod kojim umetničkim imenom je trebala da se pojavi u javnosti

1614357393_pavlovic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva

Milica Pavlović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našim prostorima, a malo ko zna da je na početku svoje muzičke karijere imala nadimak zbog kog je provela dane u suzama.

Pročitajte još: Jelena Karleuša ponela NEODOLJIVE CIPELE: Model koji će žene želeti ovog proleća (FOTO)

Mlada pevačica je na početku svoje karijere dobila vrlo intresantan predlog, pod kojim bi nadimkom trebala da nastupa. Svemu tome je kumovao, direktor Granda, Saša Popović, koji je želeo da bude prepoznatljiva na muzičkoj sceni. Predložio joj je ime zbog kog je bila bukvalno očajna.

- Kada sam potpisivala ugovor sa Grandom, Saša Popović mi je rekao Milica Pavlović je dosadno što ti ne bi bia Milica Pavlović- Mimi. I mi odemo na pripreme za Zvezde Granda i ja krenem da plačem i urlam gde ću ja da budem Mimi i sutra odem kod Popovića i kažem mu ostaću ja dosadna Milica Pavlović - ispričala je pevačica u emisiji Šok Tok.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.