Oglas
· · Komentari: 1
NEVEROVATNO

Da li znate šta je DUF 1220? To su nam POKLONILI vanzemaljci!

Kako je moguće da su milionima godina na Zemlji živeli primati, a onda je zahvaljujući jednom proteinu nastao čovek?

1596441542_HistoryDNK.PNG
Foto: Youtube/ screenshot HISTORY
Oglas

Da li znate šta je DUF 1220? Zahvaljujući ovom proteinu sada čitate ovaj tekst. Naime, da se na volšeban način nije pojavio ovaj "olduvai" protein mi bi i dalje tokom sunčanog dana čučali na grani, a kda padne kiša u pećini.

Pročitajte još: Na korak do otkrivanja NAJVEĆE MISTERIJE čovečanstva: Otvoren HANGAR 1, a sa njim istina o VANZEMALJCIMA

I Bog stvori čoveka - možda je stvarno tako bilo! Naš predak je odjednom postao čovek.

Čovek pa šimpanze!
Najveći broj olduvala imaju humanoidi 289. pa šimpanze 125, gorile 99, orangutani 92...

Taj trenutak dogodio se kada se u mozgu primata pojavio protein DUF 1220 i svojim ponavljanjem i dupliranjem je izazvao revoluciju zahvaljujući kojoj smo evoluirali u homo sapijensa. Ovaj protein je povezan i sa nekoliko poremećaja poput šizofrenije, autizma...

Čim se pojavio počeo je da se duplira i primati su postajali sve pametniji.

Otkriven je, odnosno dobio je ime Olduval domen 2018. godine po klancu Olduval u Tanzaniji, izuzetno važnom arheološkom nalazištu prvih humanoida. Zahvaljujući ovim artefaktima naučnici su utvrdili ulogu veličine mozga u razvoju primata u čoveka. U svakom slučaju, naglo dupliranje ovog gena učinilo je revoluciju preko noći u razvitku neurona.

Pojavio se odjednom i počela je evolucija Foto: Piksabej

Pročtiajte još: "Oni redovno dolaze": Iznad Korija ugledali SVETLOST - pre 2.000 godina na ISTOM MESTU car Konstantin VIDEO KRST

Iako su naučnici, dakle, pronašli šta je pokrenulo evoluciju, nikada nisu otkrili kako se pojavio ovaj protein DUF 1220. Teoretičari drevnih vanzemaljaca imaju odgovor - veruju da je došlo do vanzemaljske manipulacije koje je potpomogla razvoj naših predaka u čoveka.

Čildres Foto: Youtube/ screenshot HISTORY
Protein DUF 1220 je vanzemaljska intervencija.

I ne samo to, oni veruju da je taj DUF 1220 vanzemaljskog porekla i da je izazva dramatičnu manipulaciju koja se i danas sporadično pojavljuje.

- Odgovor leži u prvom kineskom caru Fu Šiju koji je bi mitski vladar, prototip čoveka, za kojeg se veruje da je bio prvi čovek i donji deo tela mu je bio zmija - Dejvid Čildres, autor knjige "Tehnologija bogova".

Tajnu krije prvi kineski car Fu Ši.

Ovakva verovanja da su naši preci bili reptili postoje i u susednom Japanu, Indiji i mnogim drugim zemljama. Teoretičari drevnih vanzemaljaca veruju da su geni koji stvaraju plave fleke na telima nekih ljudi, rađanje sa repićem, gigantizam i ostale anomalije ostaci starog vanzemaljskog gena.

Verovanja u plavu kožu postoje u mnogim religijama, poput Egipta i Indije, koja imaju " plave bogove".

Pročitajte još: Čobanin pronašao džinovsku lobanju i odneo je u CRKVU: Sutradan je NESTALA, a decenijama kasnije procurila su OBJAŠNJENJA

Uostalom, zmija je dala jabuku Adamu posle koje je su on i Eva isterani iz Raja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas