Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Da li znate zašto muškarci obožavaju da vide crveni karmin na ženama?

Crveni karmin vekovima unazad bio je obeležje nemorala

1616755756_pretty-girl-2110243_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

U srednjem veku, crveni kamin je svakoj ženi obezbeđivao sigurnu kartu za greh. Nekoliko stotina godina kasnije, ovaj ruž je bio čak i zabranjen.

Pročitajte još: Gde devojke najčešće GREŠE: Evo kako se PRAVILNO konturiše nos! (VIDEO)

Sve dok nije došlo zlatno doba Holivuda i Merilin Monro. Nakon toga su i plavuše i crnke počele da ga koriste svakodnevno. Evo kako crveni karmin utiče na muškarce:

Foto: Pixabay

Ženska snaga

Kada nosite crveni karmin, vaša usta dolaze do izražaja. Punoća usana privlači muški pogled, tako da sve reči koje izgovorite u tom trenutku, on će ih sigurno čuti! Gledajte da to budu strastvene reči!

Upada u oči

Većina muškaraca će pre prići ženi koja nosi crveni karmin. Ovo je rekla većina ispitanika, a jedan od njih je prokomentarisao da bi u sred punog kluba odmah primetio devojku sa crvenim karminom, pa čak iako nije najlepša.

Jednostavno je seksi

Ovo je jedna od glavnih rečenica koju će muškarci reći. Crvene usne ih prosto asociraju na seks ili seks fantazije. Većina njih mašta da će mu se pojaviti devojka na kućnom pragu, u mantilu, a ispod njega će imati donji veš. Nosiće štikle, lokne i, naravno, crveni karmin!

Jednostavno je – crveni karmin privlači pažnju do vaših usana, usne će ga asocirati na ljubljenje, ljubljenje na maženje, a maženje na seks.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas