· · Komentari: 0

STARLETE se oprobale kao TAKMIČARKE SLAGALICE: Želite li da pogledate URNEBESNE ODGOVORE?! (VIDEO)

Igra koja je nasmejala Srbiju.

1632303988_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ AmiG Show

Da emisija Slagalica može da bude i te kako zanimljiva, dokazao je nedavno objavljen snimak o kom Srbija ne prestaje da priča. Učesnice su pokušale da daju odgovor u igri Asocijacija, ali bezuspešno. Jedna takmičarka se toliko zbunila da je dva puta dala odgovor "glava".

Pročitajte još: "Lopta je život": David Damjano zapalio internet eksplicitnom fotografijom (FOTO)

Starlete se oprobale kao takmičarke

Da bi stvari bile još smešnije, pobrinuo se Ognjen Amidžić, koji je u svojoj emisiji objavio taj snimak, a nakon toga je svoje gošće stvario pred isti izazov.

Maca Diskrecija i Maja Marinković su "kao u pravoj igri" otvarale polja i mučile se oko davanja tačnog odgovora na pojmove "oluk, kabanica i bara"  - Maca je pokušala da da tačan odgovor "poplava", a potom su kuburile i sa "vrljavim", "zelenim"... snegom (odnosno očima), da bi vrhunac bio kada su starlete pokušale da daju rešenje same Asocijacije.

"Kiša, oči... je l znate konačno rešenje"; pitao je voditelj, da bi Maca rekla "da nije glava".

Da li su uspele da pronađu rešenje, pogledajte na snimku ispod.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.