· · Komentari: 0
SUDBINE

Da se NAJEŽIŠ! Ana godinu dana PROGANJALA tri devojke zbog kobne greške iz prošlosti

Neobična životna sudbina Ana Zirjanova (27) iz Sankt Peterburga šokirala je svetsku javnost.

1613848124_woman-1517024_960_720.jpg
Foto: Pixabay

Neke ljubavi osuđene su na propast, a neke ljubavi osim kraha ispišu istoriju nemilih događaja koje uključe širi krug ljudi, ni krive ni dužne. Takva sudbina zadesila je tri devojke, koje su progonjene od strane Ruskinje Ane Zirjanove (27) iz Sankt Peterburga zbog nesporazume i kraha ljubavne veze.

Pročitajte još: Britni Spirs šalje šifrovane poruke preko društvene igre? (FOTO)

Naime, sve je počelo sredinom 2019. godine, kada je ova Ruskinja u klubu upoznala Artema, zgodnog plivača sa kojim je ušla u vezu. Planirali su i zajednički život, a onda se pod speltom nesrećnih okolnosti dogodila jedna situacija koja će Ani u potpunosti promeniti tok života. Ali ne samo Ani, već i nedužnim i nepoznatim devojkama.

Ruskinja je tada izašla sa drugaricom na piće kada su im prišla dva momka. Na kratko, Ana je ostala sama sa momcima, a to su primetile tri devojke iz drugog dela kafića koje su simpatisale Artema, Aninog momka pa su mu prenele da mu Ana nije verna. Među zaljubljenim parom izbila je svađa, koja je rezultirala raskidom.

Pročitajte još:  Svetlost od Sunca do Zemlje putuje 8 minuta - mi je isporučujemo na pritisak prekidača

Nesrećna okolnost bila je da je Artem tada Ani pokazao fotografije devojaka, koje su mu prenele priču o neverstvu. Tada je počeo njihov pakao.

Ana je skenirala sva tri profila pomenutih devojaka, preko poznanika se raspitala ko su, gde žive i da li studiraju. Krenula je da svim trima bukvalno urniše život. Otvarala je lažne profile na mrežama, a preko nepoznatih i-mejl adresa umela je i da im preti, ali tako da nikad ne pređe granicu kako je ne bi prijavile policiji. Roditeljima bi, recimo, rekla da ide da vozi bicikl pokraj reke Neve, a zapravo je bila prava uhoda, osoba koja proganja nepoznate devojke i ostavlja im svakakve poruke čak i u poštanskim sandučićima.

Kako je razotkrivena?

Pročitajte još: SOVA ugrozila donedavno neprikosnoveni Šurfajer (FOTO)

Otkrivena je tek početkom 2021. godine. Devojke su se dogovorile da na Fejsbuku napišu da idu u bioskop znajući da će osoba koja ih proganja to da vidi. U bioskop nisu ušle, ali su sedele u autu čitavo veče da vide ko će doći. Videle su upravo Anu. 

Zaključile su da je ona verovatno ta koja im pravi pakao od života, pa su posle nekoliko dana napravile sličnu “fintu” da bi navukle Anu i bile su u pravu. Umesto da pozovu policiju, uništile su je po kraju i na mrežama opisujući doslovno sve nevolje kroz koje su prolazile.

Ana je bila raskrinkana i kako ne bi na kraju završila u policijskoj stanici, pogasila je sve profile i nestala.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.