· · Komentari: 1
POZNATI

Dala je MILIONE na plastične operacije koje su je UNAKAZILE! Evo kako je prirodna lepotica Donatela Versaće nekada izgledala (FOTO)

Sestra popularnog kreatora nekada je bila prava lepotica

1619108194_Depositphotos_382188930_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Upravo Donatela Versaće nekada je bila  muza i glavni model svog brata, slavnog Đanija Versaćea. Kako je tada govorio u medijima, ona je za njega bila primer - savršene žene.

Pročitajte još: Princ Filip je dobijao SVE TAJNE izveštaje o posetama NLO, a zanimao ga je jedan INCIDENT

Sa plastičnim operacijama i estetskim intervencijama počela je u ranim četrdeseti, a ostala je popularna po jednoj izjavi koja upravo opravdava sve njene intervencije.

- Ne verujem da je moguće ostariti prirodno. Ne verujem u prirodnu lepotu kod žene - izjavila je kreatorka u jednom intervjuu 2005. godine.

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

Sada je poznata u javnosti i zbog brojnih poroka i skandala tako i zbog svog izgleda.

Kako bi što duže zadržala mladost, bezbroj puta je otišla pod nož, pa više nije ni nalik devojci kakva je nekad bila. A koliko je samo bila drugačija, prirodna i lepa, svedoče i fotografije iz perioda pre nego što je postala "zavisnik" od estetskih korekcija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.