Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

"Dama od stila" ušla je u devetu deceniju i uživa u ljubavi sa mnogo mlađim muškarcem

Ruška Jakić otvoreno pričala o ljubavi sa mlađim mupkarcem

1601365726_jasmina_ana_30062020_0018.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

"Dama od stila", kako je mnogi nazivaju, gostujući u jednoj emisiji, otvoreno je pričala o svom ljubavnom životu i otkrula da planira ponovo da se uda, jer je ludo zaljubljena u svog partnera koji je dosta mlađi od nje.

Pročitajte još: Potpuna transformacija učesnice Zvezde Granda: Smršala 60 kilograma, pa OTKRILA SVOJ JELOVNIK (FOTO)

Iako nije otkrivala identitet i koliko ima godina, Ruška je ispričala kako je svom izabraniku napisala jedno pismo u kome mu je napisla kako se oseća pored njega i koliko je zaista srećna:

- Dopada mi se sve na tebi. Oči boje meda, kosa boje lešnika, osunčan ten, blistavi zubi, mišićavo telo, muziku koju slušaš kada mi praviš jutarnju kafu. Jedna šolja sa dve kocke šećera, sa tobom sam naučila da živim polako i da uživam u svim stvarima. A najviše u tvojim nežnostima, kada smo imali odnose između dva putovanja - rekla je voditeljka emisije "Ljubav i moda" i dodala da njenu energiju ne može svako da prati, kao i da ne želi da ima nekog sa štapom koji će da je vodi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Dobro jutro, lepotice!" ❤ #ruškajakić #ruskajakic #dobrojutrolepotice #inspiration #estrada #srbijavip

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p) on

Ruška se udavala da sada 3 puta, a jednom prilikom je rekla da je u brak ulazila svaki put kada se zaljubila. Izgleda da će voditeljka i u devetoj deceniji, stati na ludi kamen.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas