Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Danas je jedna od najbogatijih holivudskih glumica, a nekada je živela kao beskućnik!

Jedna od najlepših i najpopularnijih holivudskih glumica, iako danas uživa u glamuru i bogasstvu, otkrila je da je život u mladosti nije mazio, te da je jedno vreme živela i kao beskućnik

1620657650_hali-beri.jpg
Foto: YouTube printscreen /BlackTree TV
Oglas

Hali Beri se sa 18 godina preselila u NJujojrk, a nakon dolaska iz Čikaga u jedan od najlepših gradova, ubrzo je ostala bez novca.

Pročitajte još: Uraganke se IZBLAMIRALE u kvizu znanja: O njihovom odgovoru bruji Srbija! (VIDEO)

Kako bi se snašla i pokušala da ostvari svoj san, pozvala je majku i zamolila za pomoć, ali je ona odbila i tada je počela jedna od najvećih noćnih mora za slavnu glumicu. Jedno vreme morala je da živi u skloništu kao beskućnik, ali nijednog trenutka kako je ispričala, nije svojoj majci zamerila jer joj se nije našla u najtežem mogućem periodu, već kaže da joj je veoma zahvalna zbog tog poteza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

- Kada nije htela da mi pošalje novac, nismo pričale godinu dana. Ipak, sad mislim da je to jedna od najboljih stvari koje je učinila za mene - rekla je Hali koja je tada počela da radi kao konobarica, ali veoma brzo ušla je u filmsku industriju i život joj se potpuno promenio.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas