· · Komentari: 0
EMOTIVNO

"DANAS JE OPET NEDELJA..." Džejova ćerka Marija podelila uspomene sa tatom - TUGA (FOTO)

Ćerka Džeja Ramadanovskog, emotivnim fotografijama podelila uspomenu na oca

1607889312_marija.jpg
Foto: Instagram printscreen/marija_ramadanovski

Danas se navršilo tačno sedam dana, otkako nas je napustio naš legendarni pevač Džej Ramadanovski.

Pročitajte još: "Pevao mi je na telefon deset dana pred smrt" ... Pevačica otkrila detalje poslednjeg razgovora sa Džejom

Njegova mlađa ćerka Marija, veoma je teško podnela očevu smrt, pa je odlučila da današnji dan obeleži porodičnim fotografijama i time još jednom pokaže koliko je bila vezana za pevača. Kako je i sama rekla, Džej je bio njen najveći oslonac u životu, a opis njene fotografije govori koliko joj je teško zbog preranog guitka oca, koji preminuo od srčanog udara 6. decembra.

- Danas je opet NEDELJA,sedam dana nakon što si nas napustio! Čast nam je što smo tvoje ćerke! Bio si najbolji tata i muž na svetu!!! NIKADA TE NEĆEMO ZABORAVITI PONOSU NAŠ! VOLIMO TE ŽIVIŠ U NAMA!!! - stoji u opisu fotografije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.