Oglas
· · Komentari: 0
svet

Danas je sahrana princa Filipa: Evo gde će se nalaziti Vilijam i Hari kada sve oči budu uprte u njih

Danas ceo svet prati važan događaj za Veliku Britaniju, biće održana sahrana princa Filipa.

1618647215_087e7b3a4737917569ad025719dc586f8383910b.jpg
Foto: Epa
Oglas

Odnos dvojice braće, Vilijama i Harija, svakako je tema o kojoj se govori jer će se sresti uživo posle više od godinu dana.

Izvori bliski kraljevskoj porodici poručuju da su Vilijam i Hari su jasno stavili do znanja žele da se usredsrede na oplakivanje svog dede i da ništa drugo ne treba da im bude na putu prenosi The Sun.

Smatra se da su tenzije u porodici velike nakon televizijskog intervjua Harija i Megan sa Oprom. U njemu je par optužio starije članove kraljevske porodice da su davali rasističke komentare i ignorisali Meganine probleme.

Pročitajte još: Dirljiva fotografija princa Filipa i kraljice Elizabete (FOTO)

Izvor je za The Miror rekao: - Tenzije i dalje očigledno napreduju, puno je rečeno i rane su i dalje vrlo sirove. Ali svi moraju da postignu neki oblik primirja, makar samo za kraljicu, koja je rekla da joj je želja da se porodica okupi. Porodica se ove nedelje ujedinila u tuzi.

Braća će biti udaljena dok danas hodaju iza Filipovog kovčega.

Odvojiće ih sin princeze Ane. Izvori kažu da se formacija zasnivala isključivo na "krvnim linijama i starosti". Sastav je u potpunoj suprotnosti sa Dajaninom sahranom 1997. godine kada su mladi prinčevi stajali ujedinjeni iza kovčega.

Kraljevski biograf Peni Junor rekao je o zategnutim odnosima braće:

- Kraljica je pronašla rešenje za vrlo neprijatan problem. Pretpostavljam da je to bilo teško, ali ona je prešla sve detalje. Strašna je sramota što je do toga došlo. Mislim da je razdor između braće zaista tragičan. Posle svega što su zajedno prošli tokom teškog detinjstva i odraslog života, nadam se da će to moći da reše - prenosi The Sun.

Pročitajte još: Poznati pevač progovorio o posledicama korone: "Mislio sam da ću da umrem"

Sve oči sada će biti uprte u njih. Kensingtonska palata nije potvrdila da li su braća u kontaktu od nedelje kada je Hari doleteo iz Kalifornije.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas