Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Danas su velike zvezde, a da li znate čime su se bavili pre nego što su postali poznati?

Teško je poverovati, ali neke naše poznate ličnosti imale su veoma intresantna zanimanja, dok se nisu probili u svetu šoubiza.

1614937273_New-Project.jpg
Foto: Instagram printscreen / lepabrena/yaemina/andrijamilosevic
Oglas

Iako je mnogima teško da poveruju u to, ali jedna od najvećih balkanskih zvezda, Lepa Brena, pre nego što je postala mega popularna, čuvala je decu, odnosno bila je bejbisiterka, sada isto poznatoj pevačici Ani Štajdohar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Kao studentkinja, bavila se ovim poslom, kako bi imala novca za život u Beogradu.

Pročitajte još: Nećete ih prepoznati: Evo kako su poznate dame izgledale PRE plastičnih operacija (FOTO)

Takođe, jedna od najvećih naših zvezda i frontmen benda "Bajaga i instruktori", Momčilo Bajagić, imao je pomalo neverovatnu priču, On je u mladosti zajedno sa drugarima iz svog benda, kupovao kinesku svilu, koju su farbali u crno platno i prodavali u Knez Mihajlovoj.

Emina Jahović od malena je znala da želi da bude poznata, zbog čega je u srednoj školi u Novom pazaru, radila honorarno na TV Novi Pazar, vodeći vremensku prognozu.

 - Rado se sećam tinejdžerskih dana. Uživala sam tokom tog perioda koji sam provela radeći na televiziji i na radiju. Tada sam prvi put pokazala svoju kreativnu slobodu, koja me je kasnije i navela da krenem putem muzike i javnog života - izjavila je emina gostujući u jednoj emisji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Popularni glumac, Andrija Milošević, ispričao je svojevremeno da je u mladosti prodavao novine, kako bi zaradio za burek ili hleb.

 - Radio kao kolporter, prodavao sam popularne novine "Podgorički grafiti". Radio sam to sa drugovima, čak smo po stanovima išli. Tako smo malo zarađivali, za burek uglavnom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas