Oglas
· · Komentari: 2
STRAŠNO

Danijela Štajnfeld nakon potresne priče, dobija pretnje od moćnika koji je silovao?

Glumici preti osoba o kojoj je snimila dokumentarac

1598600152_danijela.png
Foto: Youtube Printscreen/HOLD ME RIGHT FILM
Oglas

Danijela Štanjfeld, potpuno je podigla javnost dokumentarnim filmom "Zaceli me" u kome je otkrila da je jedan moćnik iz domaće filmske industrije silovao.

Pročitajte još: Nakon javne objave da je moćnik iz filmske industrije silovao, SRPSKA glumica otkrila detalje razgovora (VIDEO)

Nakon priče koju je iznela, u javnosti se pokrenula polemika o tome da li Štajfeldova treba da prijavi osobu koja ju je zlostavljala, a ona je istakla da zločin nije prijavila jer se plašila posledica. Prema pisanju medija, Danijela ovih dana od svog silovatelja navodno dobija strahovite pretnje da će učiniti isto kao i pre deset godina, ukoliko javnosti otkrije njegovo ime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Debutant went feral

A post shared by Danijela Štajnfeld (@danijelastajnfeld) on

Budući da se poslednjih dana pominje i reakcija tužilaštva i policije, očigledno je da, ukoliko glumica ode u policiju i bude saslušana, morati da otkije identitet silovatalje, te je on navodno rešio da joj pokuša da je ubede da to ne rad.

- Moćnik iz filmske industrije o kojem je film i napravljen pokušavao je da stupi u kontakt s njom kada je saznao da je ona snimila dokumentarac u kojem govori da je silovana. Na sve načine je pokušavao da dođe do njenog broja telefona, sve dok na kraju nije uspeo da ga nađe. Tada je krenuo pravi pakao za Danijelu - ispričao je izvor blizak glumici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸kazakomaa

A post shared by Danijela Štajnfeld (@danijelastajnfeld) on

Kako je rekao, ona je u prvi mah počela da se trese, od šoka dugo nije mogla da dođe sebi, a onda je počela da plače. - Samo je ponavljala da nije prevazišla strah koji oseća zbog svega što joj se dogodilo pre deset godina, iako je mislila da jeste - rekao je Danijelin prijatelj i dodao:  - Slao joj je jezive poruke. Na primer: "Da li si svesna da svoju porodicu izlažeš opasnosti? Ne razmišljaš šta bi im se moglo desiti? Ti ćeš se vratiti u Ameriku, a oni?" Ipak, najgora je ona u kojoj joj opet preti silovanjem - kaže on i otkriva sadržaj jedne od poruka.

Pročitajte još: Novi šokantni detalji iz kraljevske porodice: Megan Markl bi mogla da završi u zatvoru

- Ako samo zucneš i nekom otkriješ moje ime, proći ćeš gore nego tada. Moje silovanje nisi shvatila kao čast i privilegiju, već kao traumu. E pa doživećeš je još jednom ne budeš li jezik držala za zubima! - napisao joj je navodno silovatelj, tvrdi izvor.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas